Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 2024-05-07, 1:58 AM

ГАДЯЦЬКИЙ БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини

                         

             Юний гетьман 2016

                                             З нагоди Дня українського козацтва, а також з нагоди проголошення Президентом України Петром Порошенко, 14 жовтня Днем Захисників Вітчизними у

                                              Гадяцькому районному Будинку дитячої та юнацької творчості 13 жовтня відбувся конкурс «Юний гетьман – 2016»!

                                              К заході прийняли участь: Середа Ростислав учень 8А класу, Недовіс Владислав 9А класу, Рудецький Владислав  8А класу, Филь Назар 9 класу та

                                              Худяк Артем 8А класу.

                                              Почезне звання "Юний гетьман 2016" отримав Худяк Артем. Учасники були нагороджені грамотами та пам'ятними призами. 

             

 

      ПОЧАТОК НОВОГО ТВОРЧОГО РОКУ 
В ГАДЯЦЬКОМУ РАЙОННОМУ БУДИНКУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ 

Ось і настала довгоочікувана мить – розпочалося навчання у Гадяцькому районному Будинку дитячої та юнацької творчості. Традиційно, 15 вересня у закладі відбувся День відкритих дверей під назвою «Вернісаж дитячої творчості!» На святі діти ознайомилися із напрямками роботи закладу, переглянули виставку робіт вихованців та керівників гуртків, отримали подарунки та грамоти за призові місця у конкурсах різних рівнів, а також взяли участь у ігровій програмі. 
Гадяцький районний Будинок дитячої та юнацької творчості є осередком позашкільної роботи в районі, саме тут створені умови для виховання всебічно розвиненої особистості, розкриття задатків та уподобань дітей, розвитку та підтримки юних талантів. 
У 2016¬2017 навчальному році у закладі працює 51 гурток, що становить 79 навчальних груп різних напрямків роботи. Заняття гуртків проводяться на базі міських шкіл, у корпусі Будинку дитячої та юнацької творчості, а також навчальні групи діють на базі 19 шкіл району та 1 група – на базі Пирятинщинського НВК. Фінансування гуртків здійснюється за кошти відділу освіти Гадяцької райдерж­адміністрації та субвенцій 19 сільських рад. 
У закладі організовано гуртки вокалу, м’якої іграшки, рукоділля, української вишивки, бісероплетіння, механічної та дитячої іграшки, орігамі, квілінгу, роботи з солоним тістом та гофропапером, картингу, художнього випилювання, драматичний, різних видів декоративного мистецтва, еколого­натуралістичні, науково­технічні, ту¬ристсько¬-краєзнавчі, військово­патріотичні, спортивні та оздоровчі гуртки. 
Головною перевагою діяльності Гадяцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості є доступність широкому загалу дітей та змога навчатися безкоштовно. 
Дорогі мешканці та гості міста і району! Якщо вас цікавить робота нашого закладу, детальну інформацію ви можете отримати за тел. 0994757458 (методист закладу – Л. С. Півовар), 0665448007 (культорганізатор – Л. О. Мишаченко). 
Вперед за творчими ідеями!
                                       

      ТИЖДЕНЬ НОВОРІЧНИХ КАНІКУЛ МИНУВ НЕ ДАРЕМНО


Новорічний настрій, завжди свято,
Діти зустрічають його радо!
На канікули збираємося грати —
Це повинен кожен знати!
Колектив Гадяцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості кожного року турбується про те, щоб новорічні свята для дітей міста та гостей були справжнім дивом, наповнювали душу особливим піднесенням. І тому за пе¬ріод новорічних канікул було проведено різні розважальні, інтелектуальні та ігрові програми. Щоранку заклад зустрічав дітлахів, і, незважаючи на морози, керівники гуртків створювали їм гарний настрій та нагадували про традиції новорічного святкування. Цікаво продумані сценарії створили святкову атмосферу: розважальна програма для дітей «Зустріч новорічних свят!» показала нам командні якості наших гуртківців; інтелектуально­пізнавальна гра «Пройди казковими шляхами» перенесла дітей у світ чудес, де вони довели свої знання казок світу; ігрово­розважальна програма «Шарляндія» забезпечила гарний настрій та залишила чудові враження вихованцям, батькам та гостям. Малята отримали солодкі подарунки, заохочувальні призи.
Новорічні пригоди та приємні сюрпризи дарував заклад кожного дня. Милувала око гостей та учасників святкових програм виставка виробів дитячої творчості, котра навдивовижу була різноманітною, цікавою та масштабною. Там було представлено різні техніки декоративного мистецтва, котрі опановують діти: вишивка, орігамі, торцювання, паперопластика, бісероплетіння, квілінг, гофротрубочки…
Озирнувшись назад, можна сказати, що тиждень новорічних канікул минув не даремно. Він подарував нам радість зустрічей та нових відкриттів, перемог і маленьких досягнень.

                                                   

                                                           Свята наближаються!

      Ялинка, гірлянди, вогники, у повітрі витає запах мандарин та шоколаду. Сміх, радість діток, грайливі та веселі моменти, які закарбуються назавжди. Наближається Новий Рік! Час подарунків, сюрпризів, пора, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням. Ми, колектив Гадяцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості, зробили все, щоб наблизити дітей до настрою новорічних свят, тому кожного року турбується про те, щоб новорічні свята для малечі були справжнім дивом, наповнювали душу особливим піднесенням.

      22 і 23 грудня були проведені новорічні ранки «Новорічні пригоди Аліси з країни чудес» для діток СШ №4, а також для дітей міста та району. Вони поринули у загадковий світ, повний таємниць та новорічної феєрії. Дітки охоче розповідали віршики Діду Морозу та Снігурочці, грали в ігри, водили хороводи разом з героями казки. Колектив Гадяцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості створив для діток атмосферу новорічних свят, подарував гарний настрій та тепле спілкування. Малята отримали солодкі подарунки, заохочувальні призи. Саме ці передсвяткові дні подарували їм радість зустрічей та нових відкриттів, перемог і маленьких досягнень. 

 

                                                       Двері в хату відкривай – йде до всіх вас Миколай

День Святого Миколая Чудотворця – одне з найсвітліших і найрадісніших релігійних свят в усіх християн світу, що сповнене теплом, турботою та любов’ю, пов’язане з милосердям і щедрістю. Українці також здавна вважають Святого Миколая своїм покровителем, вихователем та заступником дітей і юнацтва.

З особливим нетерпінням вихованці Гадяцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості очікували святкування найулюбленішого і найбажанішого дня у році – Дня Святого Миколая, адже знали, що за їхню слухняність, старанність і працьовитість він принесе їм багато приємних та несподіваних подарунків. Готуючись до цього дня, старші гуртківці разом зі своїми керівниками підготували для початківців цікаву конкурсно-розважальну програму з елементами театралізації. І не помилилися у своїх сподіваннях. Малеча поринула у новорічний настрій та весело провела час. Хлопчики та дівчатка грали у ігри, веселилися, танцювали та отримували вітання та подарунки від самого Святого Миколая.

Наступного дня цей захід був проведений для дітей сиріт і позбавлених батьківського піклування.

По закінченню цих святкувань всі учасники дійства випромінювали яскраві щасливі посмішки, отримавши гарний заряд неймовірних позитивних емоцій. Хай Святий Миколай неодмінно відвідає і полюбить ваші домівки!

                                        КОЛОСАЛЬНИЙ ЗАРЯД ПОЗИТИВУ ТА ЕНТУЗІАЗМУ


                                                                    

 

                                 


                15 вересня гостинно відчинив двері для усіх бажаючих Гадяцький БДЮТ, запрошуючи на захід "Вітрила розправляємо, на свято Відкриття скликаємо". Гуртківці та їхні керівники старанно                 готувалися до нього. Діти артистично виконували свої ролі, юні танцюристи чарували присутніх своїми танцями, вокалісти - чистотою та задушевністю пісень. Різноманітною була                           виставка дитячих робіт. Отримавши колосальний заряд позитиву та ентузіазму, кожен із відвідувачів вирішив для себе, який буде обирати гурток. 
            Усі дітки, які приєднаються до команди БДЮТ зможуть поринути у незвіданий світ, попливти океаном мистецтва, потрапити на моря цікавих ідей, у притоках знайти нових друзів, досягти               великих успіхів та вміння в різних сферах діяльності. Тож успіхів вам, у вашому цікавому плаванні.

                 

                             Вас вітає Гадяцький районний Будинок дитячої та юнацької творчості!

         

     Заклад, що має славну 80-річну історію. Життєве кредо колективу – постійний рух вперед, що є нагальною потребою дітей та педагогів на шляху творчого пошуку, досягнення суттєвих результатів, використання унікальних можливостей позашкільної освіти. Заклад є  осередком позашкільної роботи в районі, саме тут створені умови для виховання всебічно розвиненої особистості, розкриття задатків та уподобань дітей, розвитку та підтримки юних талантів.

У 2014-2015 навчальному році у закладі працював 51 гурток, що становили  77 навчальних груп різних напрямків роботи,  в яких навчалося  1425  дітей.

Заняття гуртків проводяться на базі  міських шкіл,  у корпусі Будинку дитячої та юнацької творчості, а також навчальні групи діють на базі 20 шкіл району та 1 група – на базі Пирятинщинського НВК. Фінансування гуртків здійснюється за кошти відділу освіти Гадяцької райдержадміністрації та субвенції 21 сільської ради.

Гадяцький районний Будинок дитячої та юнацької творчості у повній мірі забезпечений кадрами. Навчально-виховний процес здійснюють 45 педагогічних працівників. Робота гуртків організована на основі навчальних програм, які відповідають нахилам, уподобанням вихованців, а також вимогам сучасності та затверджених методичною установою при відділі освіти.

У 2014-2015 навчальному році також планується організація   гуртків вокалу, м’якої іграшки, рукоділля, української вишивки, бісероплетіння, механічної та дитячої іграшки, орігамі, квілінгу, роботи з солоного тіста та гофропаперу,  картингу,  художнього випилювання, різних видів декоративного мистецтва та еколого-натуралістичні гуртки.

      Основним принципом діяльності нашого закладу є його доступність широкому загалу дітей. Кожен, хто має інтерес чи  просто цікавість до творчості, можуть відвідати наші гуртки на безоплатній основі.

    Дорогі діти! Ми чекаємо вас за адресою: вул. Л. Українки, 4. Саме тоді, коли ви переступите поріг нашого закладу, ви поринете у світ творчості, незабутніх вражень та нових знайомств!

    Детальну інформацію про напрямки роботи гуртків, розклад занять ви можете отримати за тел. 0994757458, 0665448007.

 

 

Літні канікули - пора для гри!

Найтепліша та найблагодатніша пора року - це, звичайно ж, літо. Влітку вся природа живе на повну силу. Зеленіють дерева, на них зріють соковиті плоди. Цвітуть квіти на клумбах, у полях та на луках. Тварини та птахи трудяться, добуваючи їжу. Вони якраз влітку вигодовують своїх дитинчат. Ніхто не впадає у сплячку, всі живуть повним життям.

Теплого літнього дня світить ясне сонечко у блакитному небі. Навколо усе вбране у зелене, все здається ошатним. Птахи подають свої голоси, співають. Спробуй-но почути такий концерт узимку!

Ми, працівники Гадяцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості, також внесли цікавинку у  період оздоровчої кампанії для діток міста. І підготували різні заходи, конкурсні та ігрові програми. Діти залишилися задоволеними, вони проявили свої творчі таланти, фізичну підготовку та ерудицію. 

 

Майбутнє країни – у мріях дитини!

Щороку, на початку літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей ‒ прекрасне свято радості та надії. Саме в своїх нащадках ми хочемо бачити здійснення власних мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини та рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят.
День захисту дітей – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
3 червня на Площі Соборній проходили масові дійства по відзначенню цього свята. Ми, працівники Гадяцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості, також прийняли в цьому участь, а саме: провели конкурс малюнку на асфальті між школами Гадяча та дитячих садочків; показали виставку робіт вихованців та керівників закладу, персональні виставки талановитих дітей; провели конкурсно-ігрові програми для діток міста, які отримали масу позитивних емоцій та невеличкі подаруночки.

Адже, у малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.
Впевнені, що об’єднуючи зусилля, ми робимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Закликаємо усіх щодня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього!

СВЯТО СМІХУ ВАМ НА ВТІХУ

Сміх супроводжує життя людини. Сміх - це ознака радості та щастя, любові та миру, єдності та благополуччя. А традиційні першовкітневі жарти вже давно стали невід'ємною частиною нашого життя. Весело та гамірно було у актовій залі одного з найстаріших позашкільних закладів району 1 квітня. Це у Гадяцькому районному Будинку дитячої та юнацької творчості був проведений захід "Свято сміху вам на втіху", де діти грали в ігри, пробували свої сили в різноманітних конкурсах, відгадали цікаві загадки для кмітливих. Діти показали свої вміння, посміялися, дарували один одному щирі і добрі усмішки та довели, що разом вони велика і дружна сім'я. Отриманої порції гарного настрою учасникам свята вистачить на весь рік, адже вулиці сміху немає кінця! 

           

 

Здобутки та перемоги вихованців Гадяцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості

      За роки існування Гадяцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості із стін  закладу вийшли тисячі вихованців, для яких він став рідною домівкою із організованим змістовним дозвіллям, заняттям улюбленими справами, які стали не просто хобі, а сенсом самовираження та індивідуальності дітей…

      Досягнення вихованців Гадяцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості традиційно демонструються на виставках, присвячених Міжнародному Дню захисту дітей, Дню Незалежності, Дню міста, конкурсах дитячої творчості різних рівнів.  У цьому році  вихованці закладу брали участь у заходах різного рівня, які принесли свої плоди, і були нагороджені дипломами. А саме:

Всеукраїнські конкурси:

-дипломом лауреата ІI ступеня Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді у конкурсі «Сучасна писанка» (номінація «Вихованець») нагороджено  Денисенко Юлію – вихованку гуртка «Вправні ручки» (керівник – Харченко Н.П.);

 -дипломом лауреата ІII ступеня Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді у конкурсі «Традиційна писанка» (номінація «Педагог») нагороджено Кириченко  В.І. – керівника гуртка «Фантазія»;

- за креативний підхід і популяризацію писанкарства на Полтавщині Грамотою Полтавського ОЦЕВУМ нагороджено Гадяцький районний Будинок дитячої та юнацької творчості;

Обласні заходи:

  • 17 травня 2014 року на картодромі «Лтава» відбулися обласні змагання з картингу. За підсумками команда  закладу зайняла ІІІ місце. В особистому заліку:

Ілляшенко Іван – І місце  в класі «Популярний-Юнаки-стандарт»,

Горецький Євгеній – ІІІ місце в класі «Популярний-Юнаки-стандарт»;

  • у обласному фестивалі дитячої творчості «Повір у себе» серед дітей з особливими потребами у номінації «Бісероплетіння»  вихованка гуртка «Рукоділля» Шуйська Даяна (керівник - Білоцерківець Є. М.) отримала диплом лауреата ІІ ступеня Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді та  вихованка гуртка «Геометричне моделювання» Наздрачова Юлія (керівник –  Олефір В. І.) у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» нагороджена дипломом лауреата ІІІ ступеня Полтавського ОЦЕВУМ;

  •   в обласній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» Дипломом лауреата II ступеня нагороджена вихованка гуртка «Фантазія» Чичкань Ілона (керівник гуртка – Кириченко В. І.) (робота направлена на Всеукраїнську виставку-конкурс декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» у місто Київ); дипломами

лауреатів III ступеня нагороджені вихованки гуртків «Майстриня» Трауцька Ельвіра (керівник гуртка – Вакуленко О.М.) і «Дитяча іграшка» Титаренко Ярослава (керівник гуртка - Бруяка Л. В.);

  •  в обласному (відбірковому) етапі Всеукраїнського фестивалю «Святого Миколая -2014» у конкурсі «Новоріяна іграшка»  диплом ІІІ ступеня в номінації «Вихованець» отримала Кишкар Тамара (керівник Білоцерківець Є. М.),  Малахівський Ігор (керівник Погорілий О. В.), Верба Катерина (керівник       Грома О. В.), а також в номінації «Педагог» Кириченко  В. І.;

  • в обласному конкурсі з образотворчого мистецтва «Барвисте перевесло» диплом лауреата ІІІ ступеня нагороджені в номінації «Живопис» Широколава Олеся і в номінації «Графіка» Пижевський Антон (керівник Бездудна Н. В.)

 

      Для участі у обласному етапі Всеукраїнського «Фестивалю писанок 2015» у конкурсі «Народна писанка» від Гадяцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості направлено 20 писанок  і 7 виробів на участь в обласній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого  мистецтва «Знай і люби свій край». Маємо надію, що талант дітей буде ще неодноразово нагороджений і визнаний серед вихованців різних позашкільних закладів!

 

 

Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz